Uw domeinnaam

Indien u een bedrijf hebt, doet u er goed aan om uw bedrijfs- en merknamen als url te registreren. Zo kan een ander niet met deze webadressen gaan lopen.

Als particulier kunt u bijvoorbeeld uw familienaam, bijnaam of een andere toffe naam registeren. Dit kan bijvoorbeeld handig om uw cv op te zetten, iets te vertellen over uw hobby, of waarom niet, uit te pakken met de fotos van uw kleine spruit.

Als club of vereniging zijn de voordelen van een eigen website overduidelijk, in de huidige samenleving is internet immers een essentiële manier van communiceren t.o.v. uw leden geworden.

Zonder hosting bij een domeinnaam is een domeinnaam nog niet actief op het internet. In al onze hostingaccounts zit er steeds reeds een domeinnaam inbegrepen. Als u een domeinnaam wil registreren en direct activeren op het internet, kijk dan onder Webhosting. Wenst u momenteel nog geen domeinnaam te activeren maar enkel een domeinnaam te registreren om hem veilig te stellen in uw naam voor later gebruik, is het enkel de kost van een domeinnaam.

Een redirect domain is ook mogelijk.. Een redirect is een verwijzing met de nieuwe domeinnaam naar een bestaande website op een andere locatie zoals bijvoorbeeld: www.uwprovider.be/~users/~mijnenaam/

Voor de prijs van een domeinnaam hoeft u het niet te laten...

 
Prijzen Domeinnamen:

Extensie

Prijs/Jaar

.be 16€
.com 20€
.net 20€
.org 20€
.nl 25€

Andere domeinnaamextensies zijn mogelijk op eenvoudige aanvraag.

 

Geef hier uw gewenste domeinnaam op.

Domeinnaam*
Uw naam*
Uw email*
Telefoon/GSM*
Straat & Nummer*
Postcode*
Gemeente*
Uw vraag of opmerking*
Noteer de tekens uit de figuur:*
This is a CAPTCHA Image 
 
(*) Verplicht in te vullen