Zelf aanpasbare website

Een website nodig? Soms is de zoektocht lang en moeilijk. Als zaakvoerder of als voorzitter van een vereniging is het niet altijd makkelijk om door het bos de bomen te zien. Maar dat een website tegenwoordig levensnoodzakelijk is te merken aan alles rondom u. 

Daarom werken we een uniek concept in België. Als internet consultants hebben me meer als 10 jaar ervaring met internet technologie en hebben we besloten om dit te bundelen om het voor u makkelijker te maken.

Hoe moet ik mijn website zelf aanpassen?

Wat heeft u nodig voor een werkende website? Een domeinnaam, een webhosting, design van een website, grafische elementen zoals foto's en filmpjes, en de nodige teksten. En dan moet uw website nog gevonden worden in Google en dan nog niet gesproken van integratie van sociale media zoals facebook en twitter

Wij doen dit allemaal voor u! Het enige wat u nog moet aanleveren zijn de nodige teksten en enkele foto's. Wij integreren alles tot één geheel tot uw website live is. En als u later iets wil aanpassen hoeft u hiervoor niet extra te betalen. U kan dit gewoon zelf doen via uw webbrowser. 

Hoe Website Zelf Aanpassen?

Hoe kan ik mijn website zelf aanpassen? U kan dit doen via een gewone webbrowser zoals Internet Explorer of Firefox. De rest van de software die in een Word-achtige omgeving zit, vindt u in uw website. Als u bij ons een website besteld, krijgt u van ons steeds een opleiding ter plaatse om u wegwijs te maken hoe u uw website kan aanpassen.

Verhuur of aankoop website

We bieden formules voor aankoop en of verhuur van een website

Design Website

Het design doen we op uw maat met uw huisstijl. 


Als u meer informatie wenst, contacteer ons voor een afspraak en/of offerte.